Web2View maakt voor u een Joomla website op maat

Web2View ontwerpt en ontwikkelt in Joomla SEO gecertificeerde maatwerk MKB websites op basis van uw wensen en behoeften. Bij het ontwerpen van een gecertificeerde MKB website wordt sterk rekening gehouden met de zakelijke doelstellingen die u met e-commerce wilt realiseren en de corporate identity (huisstijl) van uw organisatie. Joomla is een zeer populair open source content management systeem, dat uitermate geschikt is voor e-commerce. Het stelt webbouwers in staat om voor een zeer concurrerend tarief geavanceerde MKB websites te bouwen, die zijn uitgerust met een groot aantal functionaliteiten.

Web2View is een webdesign bureau in de regio Eindhoven, dat ook bestaande Joomla templates kan aanpassen en optimaliseren in de look en feel van een bedrijf. Ons ervaren team weet hoe zij bij bezoekers aan uw website de interesse op kunnen wekken. Ook weten zij met prikkelende elementen in te spelen op de routing die door bezoekers wordt gevolgd. Door beproefde technieken toe te passen ligt de conversie ten opzichte van websites die niet SEO gecertificeerd zijn hoog. Informeer eens bij opdrachtgevers van eerdere projecten die door onze Joomla webdesigners zijn opgeleverd.

Maatwerk Joomla websites

Heeft u een Joomla website en vindt u het ontwerp niet meer helemaal bij uw organisatie passen? Of vindt u het ontwerp saai of gewoon niet meer goed genoeg? Of heeft u een bepaald ontwerp in gedachten? Aarzel dan niet en laat ons vrijblijvend uw ideeën horen. Indien gewenst (en mogelijk) zullen wij uw Joomla ontwerp aanpassen in de huisstijl die bij uw organisatie past. Kleuren spelen een belangrijke rol bij webdesign. De kleurenleer is een specialiteit van Web2View. Door toepassing van de juiste kleurencombinaties zijn wij in staat om de belangrijkste gebieden van uw website op een geraffineerde wijze onder uw aandacht te brengen. Onze ervaren webdesigners maken gebruik van de nieuwste designsoftware en kunnen daarom aan onze klanten een hoge kwaliteit voor een laag bedrag aanbieden.

Voordelen Joomla:

  • Joomla is een open source software
  • Eenvoudig te leren en gebruiken
  • Betaalbaar
  • flexibel
  • Veel toepassingsmogelijkheden
  • Veel modules beschikbaar
  • Geschikt voor het maken SEO gecertificeerde websites