De webwinkel van Web2View is gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Het succes van webwinkels is niet meer te stoppen. Nederlanders doen steeds meer aankopen via het internet. Niet alleen het gemak speelt hier een belangrijke rol, maar zeker ook de prijsstelling en service die een groot aantal MKB bedrijven aan haar klanten bieden. Vaak kunnen dezelfde producten via een Woocommerce webwinkel en Magento webwinkel een stuk voordeliger aangekocht worden dan in een fysieke winkel. Het grote voordeel daarnaast is, dat de producten ook nog eens thuis bezorgd worden. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat er een grote vraag is naar professionele en gebruiksvriendelijke webwinkels.

Door de specialisten van Web2View kunt u al voor 699  euro excl. op basis van uw wensen een basis webwinkel laten ontwerpen in Woocommerce of een andere webshop programma. Een Woocommerce webwinkel waarvan de look-and-feel volledig aansluit bij uw huidige website en die gebruiksvriendelijk is. Vooral dat laatste is belangrijk, omdat dit u in de toekomst veel tijd en ergernis zal besparen. De ontwikkeling en optimalisering van deze professionele webwinkel vindt plaats op basis van uw feedback. Vanzelfsprekend kunt u er van verzekerd zijn dat uw producten goed tot hun recht komen. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw webwinkel tegen meerprijs uit te breiden met SEO teksten, die er voor zorgen dat uw webwinkel op relevante trefwoorden gevonden wordt in Google.

Een Woocommerce webwinkel van Web2View valt op en genereert 24/7 omzet

Bij Web2View kunt u webwinkel laten maken.  Een geavanceerde webwinkel voor 699 euro excl. met iDeal en paypal. Deze webwinkel is professioneel en gebruiksvriendelijk. U hoeft geen technische kennis te hebben om een webwinkel van Web2View te kunnen beheren. Voor de facturering kunt U bij de webwinkel van Web2View kiezen uit diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal en PayPal.

We streven ernaar om onze klanten gelukkig en tevreden te maken

Stuur ons vandaag een bericht