ONDERZOEK

We ontdekken precies hoe klanten op zoek zijn naar uw bedrijven

OPTIMIZATION

We gebruiken zoekmachine optimalisatie technieken voor uw bedrijf

RESULTATEN

U zult de resultaten zien die we bereiken voor uw website in reguliere rapporten

Zoekmachine Optimalisatie Service van Web2View

Genereert uw website voldoende vragen of verkopen? Zo niet, dan is het tijd om actie te ondernemen!

 Als bedrijf of organisatie is het belangrijk dat u op relevante zoektermen goed gevonden wordt op het internet (lees zoekmachines). Het behalen van topposities bij zoekmachines als Google is daarom een veel besproken onderwerp bij MKB ondernemers, omdat topposities garant staan voor succes.

Er is alleen een probleem. Wanneer u besluit om te adverteren bij zoekmachines zullen de advertentiebudgetten al snel fors oplopen. En bent u succesvol, dan zullen kapitaalkrachtige bedrijven u alweer snel van de topposities verdrijven.

Is er een oplossing voor dit probleem? Het antwoord is volmondig: Ja. Wij kunnen dankzij onze zoekmachine optimalisatie service er voor zorgen dat uw website op topposities komt te staan, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen (automatisch dus) en zonder dat dit al te hoge investeringen vergt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Topposities in zoekmachines dankzij zoekmachine optimalisatie

 De zoekmachine optimalisatie service van Web2View is een zeer effectieve vorm van webpromotie, die er voor zorgt dat uw website op topposities binnen de zoekmachines komt te staan, wanneer de bezoeker op relevante trefwoorden zoekt die uw business omschrijven. Wij kunnen dankzij onze geavanceerde zoekmachine optimalisatie service aan het MKB een dienstverlening aanbieden, die er voor zorgt dat uw posities bij de zoekmachines onder controle blijven. Eenvoudig en uitermate effectief wordt de bezoekfrequentie van uw website verhoogt en genereert u uitsluitend geïnteresseerde bezoekers.

Via onze zoekmachine optimalisatie service kunt u on line zien op welke topposities uw website op relevante zoektermen binnen Google staat. Er zijn door ons drie kant-en-klare oplossingen ontwikkeld. Deze hebben een vaste lage prijs, dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Een pakket van 10 trefwoorden heeft u al voor € 498,–  excl. btw. Ook kunt u voor enkele zoektermen kiezen. De prijs per zoekterm inclusief ontwikkeling SEO pagina kost dan € 58,65 exclusief btw.

Bewaren

Bewaren

Voor meer informatie zoekmachine optimalisatie belt u tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar

Bewaren