Google Ads campagne opstarten

Google Ads is de meest effectieve vorm van Search Engine Advertising. Ook wel SEA genoemd. AdWords zijn kleine advertenties die u aan de rechterzijde en boven de organische zoekresulaten kunt vinden. Het speciale van Google AdWords is, dat u er alleen voor betaalt als men uw site heeft bezocht. En wellicht nog belangrijker, dat u deze AdWords selectief per trefwoorden combinatie kunt inzetten. Gedetailleerde statistieken stellen u hierdoor in staat, om uw campagne bij te sturen en te optimaliseren. Meten is per slot van rekening weten.

Google Ads bieden direct meetbaar resultaat

Het opstarten en instellen van een Google Ads campagne is niet eenvoudig. Het oude systeem heeft plaatsgemaakt voor een biedsysteem op basis van relevantie en prestatie, uitgedrukt in een kwaliteitsscore. Hoe relevanter uw advertentie is des te minder u als adverteerder betaalt. Dan hebben wij het nog niet eens over het bepalen van de juiste trefwoorden combinaties, het maken van de advertenties, het doorlinken naar bestemmingspagina’s en het bewaken van het budget in relatie tot de conversie. Want adverteren via Google Ads kan behoorlijk in de papieren lopen als u uw campagne niet op een juiste manier instelt.

Web2View de garantie voor een geslaagde Ads campagne

Voor beginnende Google Ads adverteerders biedt Web2View voor slechts 98 euro een passende oplossing. Voor dit lage bedrag wordt door onze deskundige Ads specialisten uw Ads Campagne ingesteld en gestart. U bent er dan van verzekerd dat uw Ads campagne scoort. Heeft u als MKB ondernemer nog niet eerder gebruik gemaakt van Google Ads? Dan wordt uw advertentietegoed na betaling van € 25,–  door Google éénmalig met nog eens € 75,– verhoogd.

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht