WordPress installatie service

Wanneer u zelf een website of blog wilt gaan maken is het belangrijk, dat u het WordPress CMS op de juiste wijze installeert. Webdesignbureau Web2View Best Eindhoven heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld. U kunt voor een aantrekkelijk tarief door een van onze ervaren webdesigners uw WordPress CMS laten installeren.

Voordelen van de WordPress Installatie Service

Om probleemloos van een blog of website gebruik te kunnen maken moet alles op de juiste wijze worden geïnstalleerd en afgestemd. Dat geldt voor de installatie, hosting, database, plug-ins, thema, veiligheid en maatwerk wensen. Klopt een van de onderdelen niet, dan zorgt dit gegarandeerd voor problemen en storingen. Kortom, wanneer u kiest voor de WordPress Installatie Service van Web2View heeft u de zekerheid dat dit klopt.

Voordelen van de WordPress Installatie Service

Basis Thema installatie service:

Onze ervaren webdesigners kunnen voor u elk WordPress thema installeren. Het maakt niet uit of het een gratis of een gekocht WordPress thema is. De basis Thema Installatie Service houdt in, dat wij de thema setup, menu’s en uw digitale logo plaatsen. Wanneer u voor de basis thema installatie Service kiest en in een later stadium ook door ons de geavanceerde instellingen wilt laten verzorgen (Premium Thema Installatie Service) betaalt u het prijsverschil. Bij de Basis Thema Installatie Service verzorgen wij de plug-ins voor het contactformulier en Google Analytics zodat u kunt zien wie uw blog of website bezoeken.

Premium Thema installatie service:

In de meeste gevallen zal na de Basis Thema Installatie Service uw blog of website er niet zo uitzien als bij de ontwikkelaar van het WordPress Thema. Bij de Premium Thema Installatie Service zullen wij u helpen met het opzetten van uw blog of website en uitleggen hoe u inhoud kunt toevoegen. Let op. U moet het wel zelf doen. Bij de premium Installatie Service verzorgen wij naast de plug-ins bij de Basis Thema Installatie Service ook Google XML Sitemaps, SEO Friendly Images en Feedbuilder.

WordPress hosting

Om een blog of website online te kunnen zetten heeft u een webhostingbedrijf nodig. Ons nadrukkelijke advies is om zelf uw webhosting te regelen en deze niet te laten verzorgen door derden. Een uitstekend bedrijf voor MKB webhosting is Neostrada.nl

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht