Laat ons een fantastische zakelijke website voor u maken.

Wanneer u voor Web2view kiest, dan kiest u voor een ervaren webdesigner. Sinds 2007  heeft ons gecertificeerde webdesign bureau honderden  websites voor bedrijven gemaakt. Wij ontwerpen en ontwikkelen onze websites in WordPress, ’s werelds meest favoriete content managementsysteem. Ook ontwikkelen en bouwen wij maatwerk MKB websites in Joomla.

Met onze maatwerk webdesign service maken wij voor uw bedrijf een zakelijk website met de uitstraling die bij uw bedrijf past.  U kunt bij ons webdesign bureau voor elk WordPress theme kiezen. Het eind resultaat is een website die geschikt is voor zakelijk gebruik.

Web2view is ook gespecialiseerd in webdesign via e-commerce met behulp van  WooCommerce. Wat uw online winkeleisen ook zijn, wij hebben de oplossing voor u om online succes te behalen. Lees hier meer over onze e-commerce website ontwerpdiensten.

Aangepast webontwerp

We zullen een speciaal ontworpen website maken die perfect voldoet aan uw individuele web ontwerp eisen.

Een responsive website

Welke web ontwerp optie u ook kiest, uw nieuwe website zal perfect zichtbaar zijn op alle mobiele apparaten en tablets.

WordPress of Joomla content management systeem

U kunt de inhoud van uw webpagina’s eenvoudig verversen en bijwerken.

Klaar voor alle grote zoekmachines zoals Google en Bing

Uw MKB website is SEO gecertificeerd gebouwd.

Tijdens het creatieve ontwerpproces werkt u samen met onze deskundige webdesigner om ervoor te zorgen, dat uw website de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft. Zodra uw nieuwe website is gebouwd, testen wij de functionaliteit en browsercompatibiliteit. Na de oplevering ontvangt u van ons documentatie. Hierin staat hoe u pagina’s kunt aanpassen.

Indien gewenst ontvangt u van ons advies waar u het beste uw website kunt hosten. Ons team kunt u ook inschakelen wanneer u advies en hulp nodig heeft. Wanneer u gezien en gevonden wilt worden op belangrijke zoektermen binnen de zoekmachines kunnen wij via professionele zoekmachine optimalisatie hiervoor zorgen.

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht