AANGEPAST WEBDESIGN

Laat ons een volledig unieke look voor uw website ontwerpen

ZELF AANPASBAAR

Alle websites die we ontwerpen, geven u controle over de inhoud van de website

RESPONSIVE DESIGN

Alle websites die we maken, reageren volledig op mobiele apparaten

SEO

Wij ontwerpen uw website om zoekmachine vriendelijk te zijn

WEBDESIGN BEST

Laat ons een fantastisch website voor u ontwerpen die u voorloopt op uw concurrenten!

Wanneer u voor Web2view kiest, kiest u een ervaren webontwerper. De afgelopen 10 jaar heeft ons vertrouwde webdesign bureau honderd geweldige websites voor bedrijven gemaakt. We ontwerpen en ontwikkelen onze websites in WordPress, ‘s werelds favoriete content managementsysteem.

Met onze Custom Web Design-service maken we uw nieuwe website met de exacte, unieke uitstraling die u nodig heeft. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een WordPress Website Theme van uw keuze te gebruiken. Wat uw vereisten voor webontwerp ook zijn, u kunt er zeker van zijn dat u volledig tevreden bent en blij bent met de nieuwe website die we voor u maken!

Web2view is ook gespecialiseerd in webdesign via e-commerce met behulp van  WooCommerce. Wat uw online winkelvereisten ook zijn, wij hebben de oplossing voor u om online succes te behalen. Lees hier meer over onze e-commerce website ontwerpdiensten.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

 • Aangepast webontwerp
  We zullen een speciaal ontworpen website maken die perfect voldoet aan uw individuele webontwerpvereisten.
 • Een responsieve website
  Welke webontwerpoptie u ook kiest, uw nieuwe website zal perfect zichtbaar zijn op alle mobiele apparaten en tablets.
 • WordPress of Joomla content management systeem
  Houd de inhoud van uw webpagina’s eenvoudig vers en bijgewerkt wanneer u maar wilt.
 • Klaar voor SEO
  Uw website is gebouwd om uiterst zoekmachine vriendelijk te zijn en u kunt ook pagina’s optimaliseren!

Web2view zal nauw met u samenwerken om ervoor te zorgen dat we de exacte website bereiken die u zoekt.

Tijdens het creatieve ontwerpproces werkt u samen met onze deskundige webdesigner om ervoor te zorgen dat zij de perfecte look creëren die u nodig hebt voor de nieuwe website. Zodra uw nieuwe website is gebouwd, testen zij de functionaliteit en browsercompatibiliteit volledig. We zullen u dan een volledig document over hoe u uw eigen website-inhoud vers en bijgewerkt kunt houden.

Uiteraard bieden we gratis advies waar jij kan jouw  hosting  aanvragen voor uw nieuwe website wanneer deze wordt gestart. Ons vriendelijke team zal er ook zijn om je te ondersteunen als je hulp of begeleiding nodig hebt. Als u uw nieuwe website meteen wilt laten promoten, kunnen we u ook helpen met al uw online marketingvereisten, zoals zoekmachineoptimalisatie.

Geïnteresseerd? Waarom neemt u dan niet de tijd om enkele van de fantastische webontwerpvoorbeelden te bekijken die we hebben gemaakt in onze online portfolio?