SEO gecertificeerde websites presteren optimaal

Uw kans op top-10 posities binnen zoekmachines verdubbelt

Het hoeft geen betoog, dat het belangrijk om als MKB-bedrijf of ZZP-er op relevante zoektermen gezien en gevonden te worden in de toonaangevende zoekmachines. Daarom is het zeker voor u als ondernemer belangrijk, dat u kiest voor een SEO gecertificeerde website of winkel. Doet u dat niet dan krijgt u een website die er wellicht mooi uitziet, maar absoluut niet voldoet aan de eisen en indeling die nodig is om op termijn gezien en gevonden te worden binnen de zoekmachines. Om bezoekers te kunnen genereren bent u dan volledig aangewezen op advertenties en u zult ontdekken dat dit al vrij snel in de papieren gaat lopen. Kies daarom altijd voor een webdesignbureau als Web2view Best Eindhoven dat sinds 2007 websites bouwt voor zakelijk gebruik.

Een website is veel meer dan een mooi plaatje

Met grote regelmaat worden wij door MKB-bedrijven, overheden, non-profit organisaties en exploitanten van webwinkels benaderd om voor hen een nieuwe SEO-website te bouwen. Als klacht krijgen we meestal te horen dat hun huidige website niet bezocht wordt, omdat deze waarschijnlijk niet gezien en gevonden wordt binnen de zoekmachines. Dat laatste was wel beloofd door de webbouwer! Wanneer deze toezegging wordt gedaan door een webbouwer zoek dan direct een andere! Aan de hand van een Quick scan kunnen onze mensen vrij snel duidelijk maken waarom een website of webwinkel niet gezien en gevonden wordt. Zaken als bugs en fouten in de structuur komen dan snel aan het licht. De werkwijze voor het bouwen van een website die geschikt is voor professioneel gebruik begint allereerst met een doelgroepen onderzoek en een zoekwoordenanalyse. Op basis hiervan wordt volgens een beproefd format uw zakelijke SEO gecertificeerde website gebouwd, die op den duur wel voor het gewenste resultaat gaat zorgen.

Let dus goed op met wie u als MKB-ondernemer of ZZP-er in zee gaat, want maakt u een verkeerde keuze dan mist u de vele kansen die het internet u biedt. 

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

meer nieuws

Webdesign voor MKB

Hoe hoog sta ik in google met mijn website

Web2view geeft gratis antwoord op deze belangrijke vraag Zeker wanneer de spontane aanvragen, die u als MKB of ZZP-ondernemer, via uw zakelijke website binnen krijgt

We streven ernaar om onze klanten gelukkig te maken

stuur ons vandaag een bericht