SEO teksten zorgen dat u gevonden wordt

SEO teksten bepalen in meerdere opzichten het succes van uw website. We durven te stellen dat ze zelfs belangrijker zijn dan de lay-out van uw website. Goede SEO teksten spreken de bezoekers van uw website aan en zijn zo geschreven dat uw website door de zoekmachines op relevante zoektermen goed wordt geïndexeerd. Kortom goede SEO teksten zorgen er voor dat uw site gevonden wordt en dat u ook daadwerkelijk respons krijgt. De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization.

SEO teksten schrijven is werk voor specialisten:

Als duidelijk is welke zoektermen voor de meeste traffic (aantal bezoekers) gaan zorgen, gaat de SEO tekstschrijver deze volgens een bepaald stramien verwerken in uw teksten. Natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid!

SEO teksten zorgen voor goede posities in de zoekmachines

SEO tekstenOnze gecertificeerde SEO teksten zorgen vaak voor aansprekende resultaten. Dankzij de SEO teksten van onze ervaren SEO tekstschrijvers is menig MKB bedrijf met relevante trefwoorden op goede posities in de zoekmachines terug te vinden. Het hoeft dan ook geen betoog, dat dit regelmatig voor een spontane instroom van nieuwe klanten zorgt. U kunt de kracht van de SEO teksten nog aanmerkelijk versterken door de metagegevens tegen een geringe meerprijs van € 37,50 door onze SEO teksschrijvers te laten inrichten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Investeringskosten SEO teksten schrijven

Wij bieden u een complete e-commerce oplossing aan. Bij ons kunt u naast alle professionele webdesign diensten ook de expertise inhuren van ervaren professionele tekstschrijvers. Als u een goede briefing per pagina geeft kost een SEO tekst van 240 – 280 woorden slecht € 39,75. Let op. Dit bedrag is exclusief € 18,90 voor het ontwikkelen en vormgeven van een SEO landingspagina.

Bewaren

SEO teksten schrijven is werk voor specialisten

 Het schrijven van SEO teksten is net als het bouwen van een goede website werk voor echte specialisten. Voordat een SEO tekstschrijver voor u SEO teksten gaat schrijven gaat hij eerst samen met u bepalen op welke zoektermen er naar uw producten en diensten gezocht wordt. Als duidelijk is welke zoektermen voor de meeste traffic (aantal bezoekers) gaan zorgen, gaat de SEO tekstschrijver deze volgens een bepaald stramien verwerken in uw teksten. Natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren