Web2View maakt voor u een WordPress website op maat

Web2View ontwerpt en ontwikkelt in WordPress SEO gecertificeerde maatwerk MKB websites op basis van uw wensen en behoeften. Bij het ontwerpen van een gecertificeerde MKB website wordt sterk rekening gehouden met de zakelijke doelstellingen die u met e-commerce wilt realiseren en de corporate identity (huisstijl) van uw organisatie. WordPress is een zeer populair open source content management systeem, dat uitermate geschikt is voor e-commerce. Het stelt webbouwers in staat om voor een zeer concurrerend tarief geavanceerde MKB websites te bouwen, die zijn uitgerust met een groot aantal functionaliteiten.

Web2View is een webdesign bureau in de regio Eindhoven, dat ook bestaande WordPress templates kan aanpassen en optimaliseren in de look en feel van een bedrijf. Ons ervaren team weet hoe zij bij bezoekers aan uw website de interesse op kunnen wekken. Ook weten zij met prikkelende elementen in te spelen op de routing die door bezoekers wordt gevolgd. Door beproefde technieken toe te passen ligt de conversie ten opzichte van websites die niet SEO gecertificeerd zijn hoog. Informeer eens bij opdrachtgevers van eerdere projecten die door onze WordPress webdesigners zijn opgeleverd.

Maatwerk WordPress websites

Heeft u een WordPress website en vindt u het ontwerp niet meer helemaal bij uw organisatie passen? Of vindt u het ontwerp saai of gewoon niet meer goed genoeg? Of heeft u een bepaald ontwerp in gedachten? Aarzel dan niet en laat ons vrijblijvend uw ideeën horen. Indien gewenst (en mogelijk) zullen wij uw WordPress ontwerp aanpassen in de huisstijl die bij uw organisatie past. Kleuren spelen een belangrijke rol bij webdesign. De kleurenleer is een specialiteit van Web2View. Door toepassing van de juiste kleurencombinaties zijn wij in staat om de belangrijkste gebieden van uw website op een geraffineerde wijze onder uw aandacht te brengen. Onze ervaren webdesigners maken gebruik van de nieuwste designsoftware en kunnen daarom aan onze klanten een hoge kwaliteit voor een laag bedrag aanbieden.

Voordelen WordPress:

Om een blog of website online te kunnen zetten heeft u een webhostingbedrijf nodig. Ons nadrukkelijke advies is om zelf uw webhosting te regelen en deze niet te laten verzorgen door derden. Een uitstekend bedrijf voor MKB webhosting is Neostrada.nl

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht