Website onderhoud bij Web2View is voordelig

Website onderhoud is met een Joomla website eenvoudig, maar in de praktijk lopen veel MKB bedrijven toch tegen de nodige problemen aan. Enkele voorbeelden. U heeft een kleine wijziging, maar u weet niet precies hoe u deze op de website moet aanpassen. Een veel voorkomend probleem is het plaatsen van foto’s of artikelen. Deze worden namelijk in een veel te zwaar bestand op de website geplaatst waardoor deze onnodig traag wordt. Of u heeft er simpelweg geen tijd voor. Voordelig website onderhoud door Web2View Best Eindhoven is voor veel MKB ondernemers dan ook een uitkomst.

De voordelen van website onderhoud door Web2View

Een vraag die veel gesteld wordt aan onze specialisten. Waarom zouden wij website onderhoud laten verrichten, als wij geen wijzigingen in de website aanbrengen? De door Web2View geleverde website is zo prachtig. Het antwoord is eenvoudig. Een MKB website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe versies van browsers die uw site anders gaan weergeven en updates van software programma’s waarmee uw website is opgebouwd. Dan hebben we het nog niet eens over de verzamelde data die op uw server staat. Deze factoren zorgen er voor, dat uw MKB website niet meer naar behoren werkt en bezoekers voortijdig afhaken.

Website onderhoud zorgt ervoor dat uw site altijd actueel is

Als uw website up-to-date is krijgt u:

Wat krijgt u als u technisch onderhoud bij Web2View onderbrengt?

Website onderhoud door Web2View webdesign Best Eindhoven is ronduit voordelig. Het tarief voor website onderhoud hangt af van de omvang en complexiteit van uw MKB website.

BASIS+ beveiliging van de WordPress installatie

Wij installeren een goed security plugin zodat jullie zijn bescherm tegen SQL injecties en XSS aanvallen.

Updaten van WordPress en plugins of Joomla en extenties

Wij maken updates van de nieuwe versie en plugins of extenties van uw website. Wat verouderd versies zijn kwetsbaarder zijn om gehackt te worden.

Backups

Wij maken een backup van alle bestanden als van de database. Zodat als iets fout ging dan kunnen wij een uw website herstellen.

Bent u beter vindbaar in de zoekmachines

Zoekmachines belonen deze kwaliteitssignalen. Je verschijnt hoger in Google.

We streven ernaar om onze klanten gelukkig en tevreden te maken