Website onderhoud bij Web2View is voordelig

Website onderhoud is met een Joomla website eenvoudig, maar in de praktijk lopen veel MKB bedrijven toch tegen de nodige problemen aan. Enkele voorbeelden. U heeft een kleine wijziging, maar u weet niet precies hoe u deze op de website moet aanpassen. Een veel voorkomend probleem is het plaatsen van foto’s of artikelen. Deze worden namelijk in een veel te zwaar bestand op de website geplaatst waardoor deze onnodig traag wordt. Of u heeft er simpelweg geen tijd voor. Voordelig website onderhoud door Web2View Best Eindhoven is voor veel MKB ondernemers dan ook een uitkomst.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Website onderhoud

De voordelen van website onderhoud door Web2View

Een vraag die veel gesteld wordt aan onze specialisten. Waarom zouden wij website onderhoud laten verrichten, als wij geen wijzigingen in de website aanbrengen? De door Web2View geleverde website is zo prachtig. Het antwoord is eenvoudig. Een MKB website veroudert in de loop van de tijd. Er komen nieuwe versies van browsers die uw site anders gaan weergeven en updates van software programma’s waarmee uw website is opgebouwd. Dan hebben we het nog niet eens over de verzamelde data die op uw server staat. Deze factoren zorgen er voor, dat uw MKB website niet meer naar behoren werkt en bezoekers voortijdig afhaken.

Website onderhoud zorgt ervoor dat uw site altijd actueel is

Als uw website up-to-date is krijgt u:

  • Maakt u een professionele indruk
  • Bent u beter vindbaar in de zoekmachines
  • Tevreden bezoekers

Wat krijgt u als u technisch onderhoud bij Web2View onderbrengt?

  • BASIS+ beveiliging van de WordPress installatie
  • Updaten van WordPress en plugins of Joomla en extenties
  • Backups
  • Bent u beter vindbaar in de zoekmachines

Website onderhoud door Web2View webdesign Best Eindhoven is ronduit voordelig. Het tarief voor website onderhoud hangt af van de omvang en complexiteit van uw MKB website.

Bewaren