Mobiele responsive webdesign

Ervoor zorgen dat uw website kan worden geopend en perfect kan worden bekeken op mobiele apparaten, is essentieel voor uw online succes.

Veel websites zijn momenteel niet mobiel vriendelijk. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. Uw huidige en toekomstige klanten benaderen internet steeds meer via hun telefoon, tablet en andere mobiele apparaten. Dit leidt er toe, dat steeds meer bedrijven hun online strategieën herzien om de groeiende mobiele internet markt te veroveren. Vergeet niet dat een slechte ervaring van het bekijken van uw mobiele website op een mobiel apparaat een blijvende indruk achterlaat en dat dit u potentiële klanten kan kosten.

Het negeren van dit medium is een grote fout en kan uw bedrijf schade aanbrengen. De eerste indruk bepaalt wat een potentiele klant van u denkt. Het is van het grootste belang dat uw mobiele website er altijd goed uitziet ongeacht het gekozen formaat.

Maatwerk versie van uw mobiele website

Onze mobiele ontwerp- en ontwikkelspecialist zal zich richten op het leveren van een mobiele website die in hoge mate gebruiksvriendelijk is en waarmee u alle functionaliteiten kunt gebruiken. Wat u te zien krijgt is een aangepaste MKB website die gemakkelijk navigeert op het kleine scherm en die u gestructureerd pagina voor pagina laat zien.

Neem voor meer informatie over geoptimaliseerde MKB websites die geschikt zijn voor mobiele telefoons en iPhones contact op met de experts van Web2View.

Wat kunt u van ons verwachten?

Toegankelijkheid

Ervoor zorgen dat uw nieuwe website toegankelijk is voor al uw klanten

Adatief ontwerp

Ontwerp van uw website om te zorgen voor een perfecte weergave op mobiele apparaten

Volledig functioneel

Zorgen dat uw website op mobiele apparaten hetzelfde functioneert

Voorkom boetes

Ervoor zorgen dat uw website de mobiele toegankelijkheidsboete van Google vermijdt

We streven ernaar om onze klanten gelukkig en tevreden te maken

Stuur ons vandaag een bericht