Over ons

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Carina Genest geboren in Canada. Ik ben een gecertificeerd database ontwikkelaar, webdesigner en webdeveloper die zich het afgelopen decennium gespecialiseerd heeft in WordPress, WooCommerce en Joomla.

In 2000 ben ik begonnen met het volgen van een intensief programma database ontwikkeling en een webdesign programma. Ik heb deze studie met succes af mogen ronden. Na mijn studie ben ik in dienst getreden bij InterAccess in Hilversum, waar ik was ingehuurd als Siebel consultant tot 2006.

Omdat vooral bij het ontwikkelen en bouwen van zakelijke websites mijn interesse lag ben ik in 2007  gestart met  mijn eigen webdesignbureau Web2View.  Als webdesigner en webdeveloper heb ik mij gespecialiseerd in WordPress,  WooCommerce en Joomla. Zo kon ik de opvoeding van mijn zoontje van 1 jaar perfect combineren met mijn werk.

Mijn focus is de afgelopen jaren komen te liggen op WordPress-gebaseerd werk. De reden hiervoor is, dat steeds meer MKB ondernemers en ZZP ‘ers een website willen hebben die ze zelf kunnen bijwerken. WordPress beschikt over een Content Management Systeem dat hier perfect voor geschikt is en zeer gebruiksvriendelijk is.

Ik ben dol op het werk dat ik doe en streef altijd naar een positieve werkrelatie met elk van mijn klanten. Een van de dingen die mij het meeste aanspreekt aan webdesign en -ontwikkeling, is de constante evoluerende aard van de industrie en hoe er altijd iets nieuws te leren valt. Ik voeg nieuwe ontwikkelingen dan ook altijd snel toe aan mijn bestaande vaardigheden.

Webdesign en webdevelopment is wat ik vandaag de dag voornamelijk doe als werk. Inmiddels heb ik een groot aantal projecten, waar ik trots op ben, op mogen leveren. U kunt ze allemaal in mijn portfolio vinden. Ik help u graag bij het opzetten van uw online bedrijf. Tevreden klanten zijn een belangrijke motivatie voor mijn werk. Ik wil graag een bijdrage leveren om onze wereld een beetje beter en aantrekkelijker te maken voor alle mensen.

Onze partners

We streven ernaar om onze klanten gelukkig te maken

Stuur ons vandaag een bericht