SEF urls zijn zoekmachine vriendelijke urls

Vandaag de dag is voor elk MKB bedrijf een toegankelijke website met een professionele uitstraling die uw doelgroep aanspreekt een must. Onze ervaren Joomla en WordPress webdesigners zijn hierin gespecialiseerd. In overleg met u bouwen zij een MKB website, waarmee u zich kunt onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. En omdat dit in Joomla of WordPress gebeurt (open source) zijn de investeringskosten voor een professionele MKB website bij ons laag. Daarnaast is het belangrijk, dat uw MKB website zo wordt gebouwd, dat deze een grote kans maakt om op relevante zoektermen gevonden te worden in zoekmachines als Google. U kunt deze kans aanmerkelijk vergroten door uw site uit te laten rusten met zoekmachine vriendelijke urls (SEF urls).

Zoekmachine vriendelijke urls = Search Engine Friendly urls

Als een website gebouwd wordt krijgen de pagina’s die aan de rubrieken gekoppeld worden automatisch een url die onleesbaar is. U moet dan denken aan een url als:

http://www.bedrijfsnaam.nl/categorySubCategoryDisplay.php?

parentCategoryId=1506&subCategoryId=1766.

Dit soort complexe urls zijn een extra drempel voor websites om goed te worden geïndexeerd in de zoekmachines. Dankzij SEF software kunnen de urls van uw site uitgerust worden met zoekmachine vriendelijke urls, die er voor zorgen dat uw website op relevante zoektermen een veel grotere kans maken om gevonden te worden. Verkoopt u bijvoorbeeld rijwielen? Dan kan de eerdere url dankzij de SEF software veranderd worden in:

http://www.bedrijfsnaam.nl/batavus_rijwielen.

Het hoeft geen betoog dat een dergelijke url een grote kans maakt om geïndexeerd te worden onder Batavus rijwielen. Deze kans wordt helemaal groot als u ook gebruik maakt van SEO teksten en Metatekst Optimalisatie.

Investeringskosten voor SEF urls bedragen voor 10 urls slechts € 37,50 exclusief btw

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht