Webdesign Den Bosch voor ZZP’ers en MKB bedrijven

Web2view bouwt SEO gecertificeerde websites voor zakelijke gebruik

Wanneer u als MKB ondernemer of ZZP’er op zoek bent naar een bureau voor webdesign Den Bosch, dat veel ervaring heeft met het ontwikkelen en bouwen van zakelijke maatwerk websites en webwinkels, dan bevelen wij Web2view beleefd bij u aan. Ons webdesign bureau in Best bouwt sinds 2007 websites voor ZZP’ers en MKB bedrijven websites en webwinkels die geschikt zijn voor duurzaam zakelijk gebruik. Onze webdesigners ontwikkelen en bouwen onze zakelijke websites in WordPress en Joomla. Voor onze webwinkels gebruiken we WooCommerce.
Voor webdesign Den Bosch hebben wij bewust gekozen voor zogenaamde opensource webapplicaties. Waarom hebben wij daarvoor gekozen?

Webdesign Eindhoven
  • Als MKB bedrijf of ZZP’er behoudt u alle vrijheid om bij geschillen over te stappen naar een andere webdesigner. Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er kiest voor een webapplicatie die door een bureau is ontwikkeld kunt u geen kant op
  • Opensource applicaties als WordPress, Joomla en WooCommerce worden met grote regelmaat ge-updatet. U website blijft altijd actueel en responsive

  • U kunt als bedrijf of ZZP’er op grote schaal gebruik maken van betaalbare plug-ins
  • Uw website is uitgerust met een Content Management Systeem. U kunt zelf teksten en foto’s toevoegen en veranderen
  • Aantrekkelijke prijs voor een SEO gecertificeerde zakelijke website

Kortom kies voor webdesign Den Bosch als ondernemer altijd voor opensource applicaties.

Web2view is sinds 2009 een SEO gecertificeerd webdesign bureau

In 2009 is Web2view in Eindhoven en Tilburg een intensieve samenwerking aangegaan met de SEO specialist MKB en heeft de exclusieve rechten gekregen voor de 6 zuidelijke provincies. Tevens heeft in 2009 certificering plaatsgevonden waardoor Web2view als enige webdesign Den Bosch bureau websites kan ontwikkelen en bouwen die gezien en gevonden worden in de zoekmachines. Dat geldt niet alleen voor onze zakelijke websites, maar ook voor onze webwinkels die wij ontwikkelen en bouwen. Met 50.000 Nederlandse webwinkels is dat zeker een voordeel.

Webdesign Den Bosch voor professioneel gebruik

Wilt u meer informatie over webdesign Den Bosch voor professioneel gebruik?

Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 0499 - 392213 of stuur een e-mail naar contact