Website laten maken voor professioneel gebruik

Kies als bedrijf altijd voor een Joomla of WordPress website laten maken

De rol van zoekmachines en Social media wordt steeds belangrijker. Wanneer u als bedrijf of ZZP’er niet in het bezit bent van een website die geschikt is voor professioneel gebruik, dan krijgt u vroeg of laat problemen met het binnenhalen van nieuwe klanten. U bent dan volledig aangewezen op advertenties. Om dit te voorkomen is het voor uw bedrijfsvoering van groot belang om een zakelijke website te laten maken die geschikt is voor professioneel gebruik.

Hoe weet u of een webdesign bureau een zakelijke website kan maken?

Wij geven u als ondernemer onderstaand enkele handvatten die u wellicht kunnen helpen met de keuze van een geschikt webdesign bureau.

Werkwijze professionele website laten maken

Een gecertificeerd webdesign bureau, dat u inschakelt voor een professionele website laten maken, herkent u aan de werkmethodiek. Veel (beginnende) webdesign bureaus starten met het ontwerpen van uw website en verleiden u met de mooiste templates. Zeker wanneer u geen ervaring met een website laten maken heeft denkt u een verstandige keuze gemaakt te hebben. U koopt als het ware een mooie digitale brochure die niet gevonden wordt op goede posities binnen de zoekmachines.

Een ervaren webdesign bureau zal eerst met u een uitvoerig gesprek aangaan en in kaart brengen wat onder andere uw doelgroepen, concurrenten en e-commerce doelstellingen zijn. Op basis van dit gesprek wordt een maatwerk zoekwoorden analyse gemaakt. Deze zoekwoorden analyse laat zien welke zoektermen prospects gebruiken die op zoek zijn naar uw producten en diensten. Op basis van deze informatie kunnen een ontwerp en een menu structuur ontwikkeld worden die toegankelijk is voor toekomstige bezoekers. De zoekwoorden analyse dient tevens als basis voor het schrijven van uw webteksten en/of  SEO teksten door een gecertificeerd SEO tekstschrijver. Uitvoerige informatie over SEO teksten schrijven kunt u lezen op de website www.seo-teksten-laten-schrijven.nl

Wat zijn de website laten maken kosten?

Als SEO specialist MKB krijgen we regelmatig bedrijven en ZZP’ers aan de lijn die klagen dat hun zakelijke website niet gevonden wordt binnen de zoekmachines. Een Quick scan laat dan meestal zien, dat een website helemaal geen SEO geoptimaliseerde website is en dat het technisch ontwerp niet klopt. Navraag leert, dat men soms bedragen heeft betaald die oplopen tot wel € 4.500,- voor een standaard website van 12 pagina’s.

Als MKB bedrijf of ZZP’er heeft u al voor € 1299,- exclusief 21% BTW een complete maatwerk SEO geoptimaliseerde website in Joomla of WordPress die geschikt is voor zakelijk gebruik.

Wilt u uw bedrijf vandaag een boost geven?

Stuur ons vandaag een bericht